Äntligen slutat röka

Jag har en sak att erkänna och det är att jag har varit en rökare. Men ledordet här är VARIT. Jag har efter mycket kämpande blivit av med detta beroende. Jag började röka i en tidig ålder, alldeles för tidig. Det kan ha berott på att hela min familj var rökare och att de satt inne och rökte. Sen kom även kompisar och började med detta. Så det blev så att säga naturligt, tyvärr. Jag har dessutom varit en riktigt storrökare, många paket per vecka har det gått åt! Men nu så, nu är detta över och förbi!

Testade en massa metoder

Genom åren har jag testat en massa olika metoder för att sluta röka. Det har varit plåster, tuggummi, sugtabletter, spray och en massa mer. Det har aldrig funkat. Men sen har väl inte motivationen kanske varit där heller för den delen. Det är ju rätt viktigt att vara motiverad att sluta för att det ska fungera. Men det sista, så hittade jag det, motivationen alltså. Samt att jag fann det som heter e cigarett. Jag köpte en e cigarett på EQcigs.se efter rekommendation av en klient. Det är det bästa jag gjort!

Gick fort att sluta

Med hjälp av den elektroniska cigaretten och att jag hade en höjd motivation så gjorde det att jag lyckades sluta röka på bara ett par månader. Så jag vill verkligen rekommendera er att testa, om även ni vill sluta röka! Ni har inget att förlora på det!

22 Dec 2018