Göra sig fin inför fotograferingen

Det finns många anledningar att bli fotograferad. Det kan vara bröllopsbilder, studentfoto, familjebilder och så vidare. Ett fotografi är ett bra minne att ha, av olika saker. Då vill man ju även se bra ut. Det är ju inte fel att fixa till sig innan du ska åka till fotografen. Du kan gå på salong. Salonger i olika städer kan du söka fram på Timecenter.se. Det inom en mängd olika behandlingar. Det är allt från frisörer, till massage till fransförlängningar i Malmö. Att göra sig fin är minst lika viktigt oavsett kön. Sen är det bra att fundera på vad du ska ha på dig för kläder.

Bra kläder för fotografering 

Se till så att du väljer kläder du känner dig bekväm i. Om du inte känner dig bekväm i dem, så kommer det synas på bilderna. Bara överarmar syns då de tar upp mer hudyta än ansiktet vilket gör att de kan ta fokus. Om du vill undvika det så är en topp med ärm ner till armbågen att rekommendera.

Omgivningen är med något att tänka på när du ska välja kläder. Det får inte smälta samman med bakgrunden, bättre att sticka ut.  Sedan är det smart att även satsa på accessoarer. Bälte, sjal eller andra saker är därmed bra att ta på dig. 

Om ni är flera som ska vara med på bilde, se då till att välja en färgpalett på 1-3 färger i matchande toner varav en neutral “basfärg”och sedan kan alla välja kläder efter egen smak inom den färgpaletten. Ju fler personer ni är ju viktigare blir just denna punkt.

13 Dec 2019