Satsa på bra strategier vid flyttstädning

De allra flesta av oss har flyttat en eller flera gånger i våra liv. En flytt kan vara stressigt och fyllt med kaos. Sedan att det tillkommer en flyttstädning efter att alla saker flyttats till den nya bostaden kan kännas jobbigt. Förvisso går det att få flyttstäd med städföretag, men du kkan även använda dig av ett par stragegier för att själv klara av den på ett effektivt sätt. 

Ett av de mest effektiva sätten att städa på är att ta det rum för rum. Städa klart allt i ett rum och stäng sedan dörren. Har du en övervåning, börja med alla rum där först, sedan kan du låta bli att gå upp där mer. 

Planera

En flytt så väl som flyttstäd kräver planering. Du har ofta bara ett par dagar på dig att bli klar med att flytta ut och sedan städa. Se även till att ha rätt sorts städprodukter och rengöringsmaterial. Har du allt sånt på plats så går det snabbt och effektivt.

Det är inte fel heller att gå efter en checkklista. Många gånger står det på en lista från hyresvärden vad du ska städa, men det finns även bra listor på nätet du kan använda dig av. En checklista gör att du inte missar att städa något.

Om du inte har tid

Du som känner att tiden är knapp för att hinna med en flyttstädning Örebro, du kan så klart anlita en städfirma. Med RUT så behöver det ju inte kosta allt för mycket för dig. 

7 Apr 2020