Fotobloggarna att följa 2019 och framåt

Något jag gillar att göra, det är att följa andras fotobloggar. Inte bara skriva min egen. Några bloggar att ha koll på är Anna Hallander, Vilda bilder, Photo By Manka, FotoBloggen och Naturfoton annica . Sen tycker jag du ska kolla in fotobloggen av Catrine. En mycket duktig fotograf. Det finns flera sidor på nätet som samlar just en massa fotobloggar. Så där kan man titta om man vill se vad det kommer in för nya. Vad är då en fotoblogg? Ja, det är ju en blogg det med, som vilken som helst, men med ett större fokus på bilder. Som Instagram, men i form av en blogg. 

Gillar du att skriva och fotografera?

Är det kanske så att du själv gillar att fotografera och ta bilder samt skriva om dem, ja då är det inte fel att själv starta en fotoblogg. Det ger lite mer att ha en sådan än att bara lägga upp på Instagram, även om det är kul det med. Många fotografer väljer att blogga som ett forum för att nå ut. Men det är även bra för sig själv och sin egen utveckling.

Testa att tävla med dina foton

Om du är en glad amatörfotograf, som nyss börjat ta foton, så är det inte fel att ställa upp i mindre tävlingar med dina kort. Så ser du lite hur du ligger till med det. Du får så att säga svar på om du är så bra som du tror att du är.

17 Mar 2019