En skidresa är bokad

Skidåkning, det är något jag tycker är riktigt roligt. Jag försöker att komma iväg på skidresa en gång per år, om det är möjligt. Brukar även ha med kameran, för skidåkningsmiljö ger bra bilder! Jag har testat en del att ta kort under tiden jag åker, men det får jag nog öva lite mer på. Men i alla fall, skidresa som sagt bokad. Jag hittade min skidresa via alltomskidresor.se. Det som är bra med den sidan är att de även har information om skidorter i en massa olika länder.

Det blir Sverige i år

Den skidresa jag ska på i år, om ett par veckor, det är i de svenska fjällen. Det blir en vecka och det ska bli trevligt. Jag har tidigare testat att åka utomlands med, till Alperna bland annat samt även åkt skidor i Norge. Sen har jag testat flera av de svenska skidorterna som finns. Vi har ju faktiskt många bra skidorter i Sverige.

Uppdatera skidutrustningen

Förra året kom jag inte iväg på någon skidresa, utan det var förrförra året. Så vet inte riktigt hur det ser ut med min skidutrustning. Jag har egna skidor, pjäxor samt skidkläder. Men det var ett tag sedan jag köpte dem. Kanske det är något som ska bytas ut eller köpas nytt av. Ska nog ta och kolla upp detta redan nu så att jag inte står där sen när jag ska åka och saknar något jag kan behöva. 

25 Jan 2019