Fotosamling på CD och DVD

Det finns olika sätt att sprida sin konst på, särskilt nu sedan internet öppnat en helt ny värld av marknadsföring och spridning. Det har inte bara blivit lättare att sprida sina bilder, det har samtidigt blivit svårare att hålla koll på vem som använder dem. Som fotograf måste man vara vaken precis hels tiden, samt ha grym koll på vilka regler som gäller kring copyright och sådär. Det är inte det roligaste kapitlet för en fotograf, men det är nödvändigt.

Oldschool

Jag gillar att trycka upp mina fotosamlingar på CD och DVD, som idag nästan är oldschool. De flesta samlar sina kollektioner online eller på USB-sticks och sprider på så vis lite enklare sitt material. Jag gillar att ha något i handen; något av substans.

När jag har lanserat stora upplagor av mina fotokollektioner så har jag förberett en CD och sedan skickat in den till Skivfabriken för CD pressning. De levererar högkvalitativa skivor, snabbt och till bra priser. De har dessutom suverän service så det är roligt att beställa från dem, man får all den hjälp man kan tänkas behöva - och man får granska skivan innan den pressas. Det känns alltid så himla tryggt att beställa CD pressning från dem.

Ju fler - desto billigare

Ju fler upplagor man beställer från Skivfabriken, desto bättre pris får man. Man kan dessutom slösa på sin kollektion och sprida det brett när man har många skivor att tillgå.

4 Oct 2016