Tapetstore hjälper dig att förändra ditt hem

Hos Tapetstore hittar du billiga fototapeter vilket gör att du kan förändra mer än ett rum om du vill. Tapetstores vision är att Sveriges hem ska bli vackrare med hjälp av fototapeter, men även genom att erbjuda vanliga tapeter. De eftersträvar även att alla kunder ska vara glada och nöjda med sina val av fototapeter och genom hög kvalitet och ett bra pris så är det lätt att bli det. Att göra om hemma krävs inte så mycket av dig. Du behöver inte köpa hem en massa nya möbler eller möblera om det du har, det räcker att tapetsera om!

Vad finner jag hos Tapetstore?

Hos Tapetstore hittar du tapeter för alla smaker. Du hittar ett stort utbud av motiv till alla deras tapeter då de har en databas med över 30 miljoner bilder. Är det ingen av dessa bilder eller motiv som faller dig i smaken eller om du vill ha en helt personlig tapet så är det enkelt att ladda upp och beskära egna bilder. Dessutom så får du:

  • Snabb och fri frakt – oavsett hur mycket du beställer
  • Fototapeter tillverkade i Sverige – med hög kvalitet
  • Vi ger dig 100 % nöjdhetsgaranti
  • Våra fototapeter är miljövänliga
  • Stort utbud av motiv till tapeter
  • Enkelt att beställa online

Att tapetsera med fototapet

Äntligen Hemma så kan de visa dig hur enkelt det faktiskt är at tapetsera med fototapet. Från vad för material du behöver till vad för verktyg du ska använda dig av samt en full beskrivning på hur du går tillväga. Att tapetsera med fototapet är både roligt och enkelt! Följ beskrivningen hos Äntligen Hemma och du kan snart stoltsera med en egen vägg som ingen annan har, särskilt om du valt eget motiv från egna bilder.

15 Feb 2015